Φθιώτιδα

Παράταση της απεργίας των δικηγόρων Λαμίας μέχρι 11 Δεκέμβρη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, σε συνέχεια της από 29-11-2023 απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας και της από 30-11-2023 απόφασης της  Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων  Ελλάδος, αποφασίσθηκε:

  1. η παράταση της αποχής μέχρι και την Δευτέρα 11-12-2023.
  2. συντασσόμενο με τις αποφάσεις της Ολομέλειας για περαιτέρω δράσεις ενάντια στα άδικα φορολογικά μέτρα της Κυβέρνησης, ιδιαίτερα (πέραν της ανωτέρω απόφασης για καθολική αποχή μέχρι και την 11/12/2023),  για την Τρίτη 5/12/2023 τη συμμετοχή των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, συμπεριλαμβανομένων των εμμίσθων στον ιδιωτικό, δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, Τραπεζών, ΔΕΚΟ, συνεργατών δικηγορικών γραφείων και δικηγορικών εταιρειών  στη συγκέντρωση των επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων έξω από τη Βουλή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13:00.
  3. το κλείσιμο των δικηγορικών γραφείων, καθώς και των γραφείων του ΔΣΛ και την συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας των μελών έξω από τα Δικαστήρια  την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου.
  4. τη διερεύνηση κοινών δράσεων με τους Φορείς της ΠΕ Φθιώτιδας.

Σχετικές αναρτήσεις

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα κουνουποκτονίας στη Φθιώτιδα

efthia

To Λειτουργικό πρόγραμμα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας από 29 Απρίλη έως 12 Μάη

efthia

Συνελήφθη από την Ασφάλεια Λαμίας, για κατοχή κοκαϊνης

efthia
Φόρτωση....