Άλλα σπορ

Παραδόθηκε για χρήση το στέγαστρο του κολυμβητηρίου Λαμίας

     Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του νέου προκατασκευασμένου στεγάστρου που βρίσκεται στο ανοιχτό κολυμβητήριο, στο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) Λαμίας.

   Το νέο στέγαστρο, που παραδόθηκε σήμερα για χρήση, παρουσία των Αντιδημάρχων  Δημήτρη Μπεσλεμέ και Γιάννη Ζωγράφου, πληροί τις γενικές απαιτήσεις ποιότητας και αξιοπιστίας ενώ είναι σύμφωνο με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές κατασκευής συναφών έργων.

Είναι ενιαίο και για τις δύο πισίνες του κολυμβητηρίου προσφέροντας τη δυνατότητα χρήσης τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ ταυτόχρονα τις προστατεύει από την επίδραση των περιβαλλοντικών συνθηκών, συμβάλλοντας παράλληλα στην εξοικονόμηση του κόστους συντήρησης.

 Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, δήλωσε σχετικά :

«…Ολοκληρώνουμε έργα και παρεμβάσεις σε όλες τις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας, αυτή τη φορά στο ανοιχτό κολυμβητήριο Λαμίας.

Εργαζόμαστε μεθοδικά για να έχουν οι συμπολίτες μας τη δυνατότητα χρήσης ασφαλών και λειτουργικών υποδομών σε κάθε γωνιά της πόλης και ν’ απολαμβάνουν τα αθλητικά γεγονότα, δίπλα στο σπίτι τους.

Υποσχεθήκαμε στους δημότες μας και κάνουμε πράξη, την κατασκευή έργων, τέτοιων που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες όλων των ερασιτεχνών αθλητών, των ατόμων με αναπηρία και κυρίως των παιδιών μας …».

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτό το Σαββατοκύριακο το 15ο Επετειακό Μονοπάτι Παρνασσού

efthia

Με ρεκόρ συμμετοχών έγινε το Goulinas Volcano Enduro στη Σπερχειάδα

efthia

Στις 28 Απρίλη ο ποδηλατικός γύρος Λαμίας

efthia
Φόρτωση....