Αυτοδιοικητικές εκλογες 2023

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ: Τα αθλητικά ιδεώδη της ομάδας της Λαμίας, είναι πέρα και πάνω από την οποιαδήποτε αντιπαράθεση

Με λύπη μας διαπιστώνουμε για ακόμη μια φορά πως ο κατήφορος του κ. Παπαϊωάννου και των στελεχών του συνδυασμού του δεν έχει τέλος.

Τροφοδοτώντας το κλίμα τοξικότητας που ο ίδιος δημιούργησε, συνεχίζει στον δρόμο της λάσπης και των κατάφορων ψεμάτων.

Σήμερα, τόσο με την ανακοίνωσή του, όσο και στη συνέχεια ο ίδιος και τα στελέχη του προσπάθησαν για ακόμη μια φορά να κάνουν το άσπρο – μαύρο, φτάνοντας στο σημείο να εργαλειοποιήσουν την ομάδα της Λαμίας και να στοχοποιήσουν για ακόμη μια φορά τον Δήμαρχο Λαμιέων.

Έφτασαν στο σημείο να αμφισβητήσουν και τη προσφορά του Δήμου στην ομάδα της Λαμίας, από τη στιγμή που είναι οι πρώτοι που την γνωρίζουν και δυστυχώς γι’ αυτούς  τους διαψεύδουν δημόσια έγγραφα και δημόσιες τοποθετήσεις τους σε ανύποπτο χρόνο όταν οι ίδιοι ευχαριστούσαν τη δημοτική αρχή.

Στα κατάφορα ψεύδη του κ. Παπαϊωάννου και των στελεχών του, απαντούμε τα εξής:

Ο Δήμαρχος Λαμιέων ουδέποτε κατηγόρησε την ομάδα της Λαμίας για «στημένους αγώνες».

Ο Θύμιος Καραϊσκος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Δημοτικό Θέατρο απάντησε στα μισόλογα και τις υπόνοιες που άφησε ο κ. Παπαϊωάννου, σχετικά με την τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε, αναφέροντας τα εξής επακριβώς :  «Έφτασε στο σημείο να υπονοήσει πως η τραμπούκικη επίθεση, που δέχθηκα προχθές το βράδυ, ήταν στημένη. Κύριε Παπαϊωάννου, σας διαβεβαιώ. Δεν γνωρίζω ούτε από στημένες επιθέσεις, ούτε από στημένα παιχνίδια. Ίσως εσείς, να γνωρίζετε καλύτερα».

Που είδαν την οποιαδήποτε αναφορά στην ομάδα της Λαμίας;

Παρά το γεγονός ότι δεν αναφερθήκαμε στην ομάδα της Λαμίας,  ο ίδιος ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρθηκε σε «στημένα παιγνίδια», κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης σήμερα.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το αν εμπλέκεται η ομάδα της Λαμίας σε στημένα παιγνίδια, δήλωσε: «Αυτά όλα τα ελέγχει η δικαιοσύνη. Εγώ αυτή τη στιγμή επειδή ξέρω είναι 25 παιγνίδια, σε κάποια αναφέρεται και το όνομα της Λαμίας».

Δείτε link

https://www.mediafire.com/file/d5xy850n62pxtfz/Παπαϊωάννου+για+στημένα+

Σταματήστε λοιπόν την εργαλειοποίηση της ομάδας.

Σταματήστε να διχάζετε τους Λαμιώτες.

Η περήφανη ιστορία, τα αθλητικά ιδεώδη της ομάδας της Λαμίας, η ανιδιοτελής αγάπη κάθε Λαμιώτη και κάθε Λαμιώτισσας για αυτήν, είναι πέρα και πάνω από την οποιαδήποτε αντιπαράθεση.

Σεβόμενοι τους πολίτες της Λαμίας δεν θα σας ακολουθήσουμε στον κατήφορο που επιλέξατε και στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

Για εμάς ο μόνος δρόμος που υπάρχει είναι αυτός που θα οδηγήσει τη Λαμία ακόμη πιο ψηλά.

Συνεχίζουμε τη πορεία μας για προς τις εκλογές, με αυτό που ενδιαφέρει τους πολίτες: τον προγραμματικό λόγο, τον διάλογο και τη σύνθεση.

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ

 

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκύκλιος για την ορκωμοσία των νέων Δημοτικών αρχών

efthia

Ζεκεντές ή Λιόλιος – Συκιώτης ή Κυρμανίδης

efthia

Στις κάλπες σήμερα 84 δήμοι και 6 περιφέρειες

efthia
Φόρτωση....