Αυτοδιοικητικές εκλογες 2023

Σε διάλυση οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Σε διάλυση οι Υπηρεσίες της της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας καταγγέλλουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοί της. Αντίστοιχα προβλήματα αντιμετωπίζονται σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της Στερεάς Ελλάδας.

 Μετά από 9 χρόνια της σημερινής διοίκησης Σπανού και λοιπών συνεργατών του, οι υπηρεσίες βρίσκονται σε πλήρη διάλυση, χωρίς προσωπικό, χωρίς την δυνατότητα να προσφέρουν τα βασικά στην αυτοδιοίκηση και τους πολίτες.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει πολλά κενά και η Περιφερειακή Αρχή δεν νοιάζεται να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες, για να έρθουν εργαζόμενοι από άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου με κινητικότητα.

Το νοσηρό κλίμα αναξιοκρατίας και προώθησης σε θέση ευθύνης (προϊσταμένων, διευθυντών και γενικών διευθυντών) με βάση τις επιθυμίες των αιρετών έχει οδηγήσει τις υπηρεσίες σε πλήρη υποστελέχωση.

Στα εννέα (9) χρόνια διοίκησης Μπακογιαννη και Σπανού καμία θέση διευθυντών ή προϊσταμένων δεν έχει καλυφθεί με αξιοκρατική επιλογή μέσω αντικειμενικών επιτροπών, όπως προβλέπει ο Νόμος.

 Ερχόμαστε ως νέα περιφερειακή αρχή να δρομολογήσουμε εκείνες τις ενέργειες που θα οργανώσουν τις υπηρεσίες με νέο προσωπικό και αξιοκρατία.

Η πολιτική yesmen προς την κεντρική κυβέρνηση οδήγησε στην υποστελέχωση των υπηρεσιών. Θα απαιτήσουμε νέες προσλήψεις, νέο προσωπικό στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για να προσφέρονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τους κατοίκους της Στερεάς Ελλάδας και να μπορεί να υλοποιηθούν οι νέες πολιτικές ανάπτυξης της οικονομίας και της τοπικής κοινωνίας.

Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση

Απόστολος Γκλέτσος

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκύκλιος για την ορκωμοσία των νέων Δημοτικών αρχών

efthia

Ζεκεντές ή Λιόλιος – Συκιώτης ή Κυρμανίδης

efthia

Στις κάλπες σήμερα 84 δήμοι και 6 περιφέρειες

efthia
Φόρτωση....