ΕθνικάΠοδόσφαιρο

Στον Σταυρό η πρεμιέρα του Αστέρα με αντίπαλο τον Μαγνησιακό

Κληρωθηκε σημερα το αγωνιστικο προγραμμα της Γ’  Εθνικης – Στον 2ο όμιλο ο εκπροσωπος της Φθιωτιδας – Στις 10 Σεπτεμβρη η εναρξη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’  Εθνικής, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί σε 4 ομίλους των 18 ομάδων.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτέμβρη και θα ολοκληρωθεί στις 30 Απρίλη. Δεν θα υπάρχουν πλέον μπαράζ ανόδου για την Α’  Εθνική 2 καθώς οι 4 ομάδες που θα πάρουν τις πρώτες θέσεις στους ομίλους θα προβιβαστούν.

Στην πρεμιέρα  του πρωταθλήματος ο… πρωτάρης της κατηγορίας Αστέρας Σταυρού, για λογαριασμό του 2ου ομίλου, στον οποίο υπάρχουν πολλές ιστορικές ομάδες (Τρίκαλα, Πιερικός, Εορδαϊκός, Καστοριά, Ζάκυνθος, Άρτα), θα υποδεχτεί τον Μαγνησιακό στο ντέρμπι των… νεοφώτιστων, ενώ στη συνέχεια η ομάδα του Πέτρου Καραίσκου θα πάει στη Ζάκυνθο και έπειτα θα υποδεχτεί την Καστοριά.

Στο φινάλε της κατηγορίας ο Αστέρας Σταυρού θα παίξει στα Γιάννενα με τη Θύελλα Κατσικά, μετά από δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς (με Κιλελέρ, Αναγέννηση Άρτας).

Να δούμε το πλήρες πρόγραμμα του 2ου ομίλου:

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ΠΑΣ Γιάννινα 3-2 στο 93’ πήρε μαζί του στην Α2 την Κηφισιά

efthia

Πανηγυρική νίκη παραμονής για τον Παναιτωλικό, 1-0 τον Ατρόμητο

efthia

Νίκησε 1-0 τον Πανσερραϊκό και σώθηκε ο Βόλος

efthia
Φόρτωση....