Αυτοδιοικητικές εκλογες 2023

Τα έργα των Μπακογιάννη – Σπανού μένουν στις μακέτες

 Τον Νοέμβριο του 2018 ο κ. Μπακογιάννης ανακοίνωσε με διθυράμβους την έγκριση του έργου ενεργειακής αναβάθμισης και αυτοματοποίησης του συστήματος φωτισμού στο Εθνικό Δίκτυο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αξίας 16εκ. ευρώ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκείνης της χρονικής περιόδου.

  Τα ΜΜΕ κεντρικής εμβέλειας έπαιξαν την είδηση, λες και το έργο είχε εκτελεστεί ήδη από μία πρωτοπόρα Περιφέρεια.

Σήμερα 5 χρόνια μετά, που είναι αυτό το έργο;

 Ο κ. Μπακογιάννης δήλωνε ότι με την εκτέλεση αυτού του έργου, αισθανόταν ότι έσχιζε μία σελίδα από το παρελθόν, αφού θα επιτυχγανόταν 60% εξοικονόμηση ενέργειας. Όμως οι αλλαγές και οι καινοτομίες τους έμειναν στα λόγια. Τελικά, το παρελθόν είναι η ίδια τους η πολιτική παρουσία. Τους ενδιαφέρει μόνο η επικοινωνία και η υφαρπαγή της ψήφου των πολιτών.

Τι έκαναν 9 χρόνια για την βελτίωση των ενεργειακών υποδομών και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής;

 Γιατί δεν έχει υλοποιηθεί το έργο Ενεργειακή αναβάθμιση των φωτιστικών στους οδικούς κόμβους της Στερεάς Ελλάδας, με φωτιστικά LED, όπως έλεγε προεκλογικά ο κ. Μπακογιαννης και ο κ. Σπανός;

Σε πόσα κτίρια της Περιφέρειας έγιναν επενδύσεις Ενεργειακής αναβάθμισης με φωτισμό LED ;

 Μας άφησαν ανοχύρωτους στην ενεργειακή κρίση. Έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν. Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα μεγάλα λόγια.

 Εμάς, μας ενδιαφέρουν οι καθημερινές μικρές και μεγάλες νίκες, οι παρεμβάσεις που θα αλλάξουν την ζωή των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας. Θα κάνουμε ΜΑΖΙ τις Αλλαγές. Θα αλλάξουμε μαζί τις ζωές μας.

 

Ενωτική Περιφερειακή  Κίνηση

Απόστολος Γκλέτσος 

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκύκλιος για την ορκωμοσία των νέων Δημοτικών αρχών

efthia

Ζεκεντές ή Λιόλιος – Συκιώτης ή Κυρμανίδης

efthia

Στις κάλπες σήμερα 84 δήμοι και 6 περιφέρειες

efthia
Φόρτωση....