Φθιώτιδα

Το Λειτουργικό πρόγραμμα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών από 4-10 Σεπτέμβρη

Από τη Μητρόπολη Φθιώτιδας ανακοινώθηκε το Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας  Συμεών για το διάστημα από 4 έως 10 Σεπτέμβρη  2023.

Αναλυτικά:

 

Δευτέρα  4 Σεπτεμβρίου 2023

21:00 μ.μ.: Μουσική εκδήλωση «Τα Δένδρα τραγουδούν», την οποία διοργανώνει η Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας, στο αλσύλιο της Τραγάνας στη Πελασγία.

 

Τρίτη  5 Σεπτεμβρίου 2023

13:30 μ.μ.:   Υποδοχή παιδιών από την Ουκρανία, τα οποία θα φιλοξενηθούν στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Μητροπόλης Φθιώτιδας «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούριο.

18:00 μ.μ.: Εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης «50 χρόνια ανασκαφής στο Καλαπόδι. Τομή στο Παρελθόν», που διοργανώνει το Γερμανικό Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Αθηνών στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Καλαποδίου.

 

Τετάρτη  6 Σεπτεμβρίου 2023

07:00 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του ΙΝ Αγίου Βασιλείου Σ. Σ. Λιανοκλαδίου.

18:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στο Παρεκκλήσι του Αγίου Σώζοντος της Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Αντινίτσης.

 

Πέμπτη  7 Σεπτεμβρίου 2023

19:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στη Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Αντινίτσης.

 

Παρασκευή  8 Σεπτεμβρίου 2023

07:00 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στη Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Δαμάστας.

 

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

07:00 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στη Μονή Παναγίας Ρούστιανης Καναλίων Δυτικής Φθιώτιδος.

18:00 μ.μ.: Αγιασμός στο Πρότυπο Κέντρο Μάθησης STUDY LAB.

19:30 μ.μ.: Ιερό Μυστήριο του Γάμου στον ΙΝ Αγίας Κυριακής Λιβανατών.

 

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

07:00 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο νέο Καθολικό της Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καμένων Βούρλων επί τη μνήμη του Αγίου Εθνοϊερομάρτυρος Χρυσοστόμου Σμύρνης και των συν αυτώ αναιρεθέντων.

18:30 μ.μ. : Εσπερίδα με θέμα «Η τέχνη μέσα από το φως των ανθρώπων» στο κτήριο Ο.Σ.Κ. Στυλίδος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Λειτουργικό και ποιμαντικό πρόγραμμα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών θα εκδίδεται και θα δημοσιεύεται κανονικά και πάλι μετά το πέρας των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών του Οκτώβρη 2023.

***   Για τις όποιες λειτουργικές, ποιμαντικές, διοικητικές και συνοδικές δραστηριότητες του κ. Συμεών, κατά την περίοδο από 11 Σεπτεμβρίου έως το πέρας των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών, το Γραφείο Τύπου της Μητρόπολης θα αναρτά κάθε Κυριακή βράδυ, στην ιστοσελίδα της, το χρονικό της δραστηριότητας του Ποιμενάρχη, εντός και εκτός Φθιώτιδος, για την εβδομάδα, που παρήλθε.

***   Τα εγκαίνια νέων έργων, δράσεων και δομών της Μητρόπολης θα πραγματοποιηθούν μετά το πέρας των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Υπεγράφη η απόφαση για απαλλοτριώσεις 1,3 εκατ. στη Φθιώτιδα

efthia

Στη Λαμία αυτό το Σάββατο η Ολυμπιακή Φλόγα “Paris 2024”

efthia

Ομιλία του Καθηγητή Σεισμολογίας Άκη Τσελέντη στη Λαμία

efthia
Φόρτωση....