Φθιώτιδα

Το Λειτουργικό πρόγραμμα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών από 13-19 Νοέμβρη

Από τη Μητρόπολη Φθιώτιδας ανακοινώθηκε το Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών για το διάστημα από 13 έως 19 Νοέμβρη 2023.

Αναλυτικά:

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

07:00 π.μ.: Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου.

18:30 μ.μ.: «Η Ρωμανία κι αν ‘πέρασεν, ανθεί και φέρει κι άλλον». Αποκαλυπτήρια Μνημείου αφιερωμένου στη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού και εν συνεχεία Αρχιερατική Επιμνημόσυνη Δέηση στην πλατεία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Άμπλιανης Λαμίας.

 

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

13:00 μ.μ.: Συνάντηση εργασίας, στην περιοχή της Λοκρίδος, με τον Βουλευτή της Π.Ε. Φθιώτιδος κ. Γεώργιο Κοτρωνιά και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνη Σπανό.

19:00 μ.μ.: «Γιορτάζουμε την Αποκριά των Χριστουγέννων στη Λοκρίδα ! Στη Μαλεσίνα ! Όλη η Φθιώτιδα μια Οικογένεια!». Εόρτια εκδήλωση της Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο κέντρο «Ακρόαμα» στη Μαλεσίνα.

(Είσοδος μόνο με πρόσκληση έπειτα από επικοινωνία με το Ιδιαίτερο Γραφείο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας).

 

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

19:00 μ.μ.: Αγιασμός Εγκαινίων του νέου γραφείου του Συλλόγου Διαβητικών Π.Ε. Φθιώτιδος 360ο.

 

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

07:00 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών και Μάρτυρος Εφραίμ του Νέου

 

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

18:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος.

23:50 μ.μ.: Άφιξη στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας για την τελετή ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Σεραπίωνος.

 

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

11:00 π.μ.: Τελετή ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Σεραπίωνος.

19:00 μ.μ.: Εκδήλωση – αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη από τον μουσικό σύλλογο «Χορωδία Αταλάντης» σε συνεργασία με το Ωδείο της Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Γερμανός ο Μελωδός» στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Μητροπόλεως Φθιώτιδος

 

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

07:00 π.μ.: Όρθρος και Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών και συλλειτουργούντων των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Ταλαντίου κ. Επιφανίου και Θεσπιών κ. Παύλου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Θεοδώρων Αταλάντης .

10:30 π.μ.: Ιερά Λιτάνευση της Θαυματουργού και Ιεράς Εικόνος των Αγίων Αναργύρων εκ της ομωνύμου Μονής Αταλάντης.

16:00 μ.μ.: Εγκαίνια του Ιερού Επισκοπείου Ταλαντίου και Λοκρίδος, του πρώτου περιφερειακού Κέντρου Επισκοπικής και Εκκλησιαστικής Διακονίας της  Μητροπόλεως Φθιώτιδος, στην επαρχιακή οδό Αταλάντης –  Λιβανατών.

23:30 μ.μ.: Άφιξη στη Φλώρινα για την ενθρονιστήρια Θεία Λειτουργία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίου .

Σχετικές αναρτήσεις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 4η ανθοκομική έκθεση Σπερχειάδας

efthia

Λαμπαδηφορία και απόδοσης τιμών στον Ήρωα Αθανάσιο Διάκο

efthia

Εκδήλωση του ΚΚΕ την Πέμπτη στην Υπάτη

efthia
Φόρτωση....