Αυτοδιοικητικές εκλογες 2023

Το Νοσοκομείο Λαμίας επισκέφτηκε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

«Από την πρώτη στιγμή, έχω τονίσει ότι ο Δήμος που εμείς οραματιζόμαστε, δεν θα περιορίζεται στο στενό πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του. Θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και θα διεκδικεί μαζί με δημότες και εργαζόμενους τα δίκαια αιτήματα που αφορούν τον τόπο μας. Ειδικά, σε ό,τι αφορά στη δημόσια υγεία και στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Λαμίας, δεν θα μείνουμε αδρανείς. Δεν γίνεται να μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια όταν τμήματα υπολειτουργούν, όταν η έλλειψη προσωπικού έχει φέρει στα όρια τους, τους υγειονομικούς του νοσοκομείου μας, που πολλές φορές ξεπερνούν τους εαυτούς τους, ώστε να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες φροντίδας υγείας στους πολίτες», ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Κατά την παραμονή του, ο κ. Παπαϊωάννου πραγματοποίησε συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζομένους, ενώ επισκέφθηκε όλα τα τμήματα, τις κλινικές και τις υπηρεσίες του νοσοκομείου. Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων ενημερώθηκε για τις ελλείψεις ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού που είναι το βασικό πρόβλημα του Νοσοκομείου, όπως στην Τ.Ε.Π. (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών), στην Πνευμονολογική κλινική και στο Αναισθησιολογικό Τμήμα.

Όπως επισημάνθηκε, τόσο από τη διοίκηση όσο και από τους εργαζομένους, οι άγονες προκηρύξεις θέσεων ιατρικού προσωπικού επιτείνουν το υπάρχον πρόβλημα και είναι απαραίτητο να αναζητηθούν πρόσθετα κίνητρα προκειμένου το νοσηλευτικό ίδρυμα να ενισχυθεί σε προσωπικό.

Να σημειώσουμε ότι στο Νοσοκομείο ο κ. Παπαϊωάννου συνοδευόταν από υγειονομικούς υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για τη ΛΑΜΙΑ».

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκύκλιος για την ορκωμοσία των νέων Δημοτικών αρχών

efthia

Ζεκεντές ή Λιόλιος – Συκιώτης ή Κυρμανίδης

efthia

Στις κάλπες σήμερα 84 δήμοι και 6 περιφέρειες

efthia
Φόρτωση....