Φθιώτιδα

1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας την Κυριακή στη Λαμία

O Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε) και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, διοργανώνουν το 1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Οκτώβρη 2023,  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων & ώρες 10:00 έως 18:00.

Στην εκδήλωση θα δώσει το παρών η Υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου.

Παράλληλα, έχουν προσκληθεί και αναμένεται να συμμετέχουν εκπρόσωποι Υπουργείων & Οργανισμών, Αυτοδιοίκησης Α’ & Β’ βαθμού, επιστημονικών & επαγγελματικών οργανώσεων, τοπικοί φορείς καθώς και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι υποστηρίζοντας το μήνυμα της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

H δράση υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Λαμίας, την Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Ανατολικής Στερεάς, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Φθιώτιδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας.

Η δράση τελείται υπό την αιγίδα του: Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Σχετικές αναρτήσεις

Δυο συλλήψεις, 8 προσαγωγές ΡΟΜΑ στη Λοκρίδα για πετούσαν πέτρες στα οχήματα της ΑΘΕ

efthia

Το Λειτουργικό πρόγραμμα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας από 20 έως 26 Απρίλη 2026

efthia

Το Λειτουργικό πρόγραμμα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας από 20 έως 26 Απρίλη 2026

efthia
Φόρτωση....