Αυτοδιοικητικές εκλογες 2023

Πρόγραμμα Ανάπτυξης με 9 μεγάλες προτεραιότητες για τον Δήμο Λαμιέων

Στη δημοσιότητα  δόθηκε σήμερα το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης “Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία”, του υποψήφιου δημάρχου Λαμιέων, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Περιέχει εννιά μεγάλους στόχους για το ζωντάνεμα της αγοράς και την εξωστρέφεια, την ψηφιακή διακυβέρνηση με τον πολίτη στο επίκεντρο, την ποιότητα ζωής για όλους, την κοινωνική αλληλεγγύη, τον πολιτισμό, τη βιωσιμότητα, την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα, την αθλητική υπεροχή, καθώς και οριζόντιες παρεμβάσεις για τις κοινότητες του δήμου Λαμιέων, όπως οδοποιία, αποχέτευση, ηλεκτροφωτισμό, συγκοινωνιακή σύνδεση κ.α.

Το πρόγραμμα θέτει ρεαλιστικούς στόχους και προέκυψε από την εκτίμηση των αναγκών της πόλης και των κοινοτήτων, τον διάλογο με τους πολίτες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, καθώς και από τη συμμετοχή των δημοτών στην ανοιχτή δημόσια διαβούλευση στην ιστοσελίδα του συνδυασμού.

Όπως αναφέρει και ο υποψήφιος δήμαρχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο εισαγωγικό σημείωμα του προγράμματος, «το πρόγραμμα είναι αποτέλεσμα της γνώσης, της εμπειρίας, αλλά και της ζωντανής επαφής μαζί σας όλο αυτό το διάστημα. Χωρίς πολλά λόγια, χωρίς μεγάλες υποσχέσεις. Έχουμε το σχέδιο, τους ανθρώπους και την αποφασιστικότητα να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Με τη δική σας εμπιστοσύνη και στήριξη στις 8 Οκτωβρίου, θα το πετύχουμε».

***   Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο εδώ:  https://panourgias2023.gr/programma/

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκύκλιος για την ορκωμοσία των νέων Δημοτικών αρχών

efthia

Ζεκεντές ή Λιόλιος – Συκιώτης ή Κυρμανίδης

efthia

Στις κάλπες σήμερα 84 δήμοι και 6 περιφέρειες

efthia
Φόρτωση....