Αυτοδιοικητικές εκλογες 2023

Θαν. Ζεκεντές: Έχουμε θέσει στόχους για την επόμενη 5ετία

 Στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για το Δήμο Λοκρών  προχώρησε σήμερα ο νυν δήμαρχος Θανάσης Ζεκεντές με τον συνδυασμός του «Λοκρίδα για όλους».

Στην επικαιροποιημένη διακήρυξη του συνδυασμού ο κ. Ζεκεντές τονίζει τα ακόλουθα:

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πλήρη επίγνωση συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ως υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών, επικεφαλής του συνδυασμού «ΛΟΚΡΙΔΑ για όλους».

Τέσσερα χρόνια από κοινού με τους συνεργάτες μου, αιρετούς και εργαζομένους, καταφέραμε να θέσουμε τις βάσεις για έναν ισχυρό, λειτουργικό, σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο Λοκρών.

Στην προσπάθεια μας αυτή δεν έλειψαν τα εμπόδια και οι δυσκολίες, όμως με εργατικότητα, αφοσίωση, ανιδιοτέλεια και ευθυκρισία εργαστήκαμε για να δώσουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα του τόπου, να εξυγιάνουμε οικονομικά το Δήμο μας, να στηρίξουμε την ανάπτυξη του τόπου, να αναβαθμίσουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους δημότες μας, να ενισχύσουμε τις υποδομές, να στηρίξουμε τους αδύναμους, τον πολιτισμό, τις εκπαιδευτικές και αθλητικές υποδομές.

Η προσπάθεια μας έχει φτάσει το Δήμο Λοκρών να είναι πλέον πρωτοπόρος σε νέες τεχνολογίες και εφαρμογές με τιμητικές διακρίσεις και αναγνώριση όλων όσων  έχουν γίνει προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Δήμος χρειάζεται συνέχεια και όραμα. Έχουμε ήδη εξασφαλίσει τους πόρους για σημαντικά έργα και παρεμβάσεις και στις 14 Κοινότητες. Έχουμε την τεχνογνωσία, τη θέληση, την επάρκεια και τη δύναμη να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως Δημοτική Αρχή για την επόμενη πενταετία.

Με αξιόλογους και ενεργούς δημότες ως υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους ο συνδυασμός «ΛΟΚΡΙΔΑ για όλους» συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές και διεκδικεί την επανεκλογή για να εργαστεί σκληρά και μεθοδικά για έναν καλύτερο Δήμο Λοκρών!

Σε αυτή την πορεία σας καλούμε να πορευτούμε μαζί!»

Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στην Αταλάντη. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2000) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην «Οικονομική Πολιτική και Εφαρμοσμένη Οικονομική» (2002).

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 2004 ως μελετητής – σύμβουλος επιχειρήσεων σε έργα ερευνών αγοράς, σύνταξης οικονομοτεχνικών μελετών του αναπτυξιακού νόμου, επιχειρηματικών σχεδίων και χρηματοοικονομικών μοντέλων για την εκτίμηση της βιωσιμότητας νέων επενδύσεων (Ελληνικές Επενδύσεις – Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε.). Στη συνέχεια εργάστηκε ως μελετητής – σύμβουλος σε έργα μελετών σκοπιμότητας Σ.Δ.Ι.Τ. (Συμπράξεις Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα) και μελετών αξιοποίησης και εκτίμησης ακίνητης περιουσίας (DTZ Greece), παράλληλα έχει συνεργαστεί ως εμπειρογνώμονας με την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (Ο.Κ.Ε.) της Ελλάδας.

Μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του ως Δήμαρχος Λοκρών το 2019 εργαζόταν στον Όμιλο ΟΤΕ, ως Προϊστάμενος Τμήματος, με κύριο αντικείμενο τον προϋπολογισμό και την παρακολούθηση του επενδυτικού προγράμματος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Ομίλου.

Έχει ενεργή συμμετοχή στα κοινά, έχοντας διατελέσει:

  • Δήμαρχος Λοκρών (2019 ως σήμερα).
  • Μέλος Δ.Σ. Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας και Δ.Σ. Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Στερεάς Ελλάδας (2019 ως σήμερα).
  • Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων (ΠΑ.Σ.Ε.) Ο.Τ.Ε. (2015-2018), Β΄ Αντιπρόεδρος (2014-2015) και μέλος Δ.Σ. (2012-2018).
  • Μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (2013 ως σήμερα).
  • Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. στο Κέντρο Προστασίας Παιδιών «Μιχαλήνειο» Πειραιά (2010-13).
  • Αντιδήμαρχος (2010) και Δημοτικός Σύμβουλος Αταλάντης (2007-2010).
  • Εκπρόσωπος των φοιτητών στα όργανα συνδιοίκησης του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών (1997-2002).

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκύκλιος για την ορκωμοσία των νέων Δημοτικών αρχών

efthia

Ζεκεντές ή Λιόλιος – Συκιώτης ή Κυρμανίδης

efthia

Στις κάλπες σήμερα 84 δήμοι και 6 περιφέρειες

efthia
Φόρτωση....