Αυτοδιοικητικές εκλογες 2023

Μόνο η «Παρέμβαση Πολιτών» μπορεί να αλλάξει τις τύχες αυτής της πόλης

Τους βασικούς προγραμματικούς στόχους του συνδυασμού «Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία» παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Κυριακάκης.

Παράλληλα παρουσίσε τους υποψήφιους του συνδυασμού και  υπογράμμισε : «…Στις 8 Οκτώβρη, με την ψήφο σας στην Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία, αφήνουμε πίσω μας το παλιό, αποτυχημένο μοντέλο διοίκησης του δήμου!

Λέμε ΟΧΙ στην υποταγή της ΤΑ στα κόμματα, στους μεγαλοεπιχειρηματίες, στην κεντρική εξουσία, ΟΧΙ στο ξεπούλημα της δημοτικής περιουσίας,

ΟΧΙ στην αδιαφάνεια και έλλειψη δημοκρατίας,

ΟΧΙ στην παραπέρα υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών και της πόλης μας!

Λέμε ΝΑΙ στην αναζωογόνηση της ΤΑ,

 ΝΑΙ στην υπεράσπιση και αξιοποίηση της περιουσίας του δήμου,

ΝΑΙ στη δημοκρατική λειτουργία του,

 ΝΑΙ στην υπεράσπιση της αξιοπρέπειας κάθε δημότη!

Στις 8 Οκτώβρη πέστε το οριστικό ΟΧΙ στα ψευτοδιλήμματα: ούτε με τον κομματικό δήμαρχο της μακέτας που μόνο περήφανη δεν έκανε την πόλη μας, ούτε φυσικά με τον μεγαλοεπιχειρηματία – εργολάβο που με περισσή αλαζονεία και κομπορρημοσύνη φιλοδοξεί να χρησιμοποιήσει την εξουσία του Δήμου για να επεκτείνει τον κύκλο εργασιών των εταιριών του.

Στις 8 Οκτώβρη δώστε μας με την ψήφο σας τη δύναμη να διεκδικήσουμε ΜΑΖΙ με όλους τους δημότες ένα νέο ρόλο για τη Λαμία στην ευρύτερη περιοχή!…»

Για την κρίσιμη περίοδο που γίνονται οι εκλογές για τη χώρα ο κ. Κυριακάκης υποστήριξε:

«Οι δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου διενεργούνται σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και τον ελληνικό λαό. Η 4ετία που πέρασε σημαδεύτηκε από μεγάλα διεθνή γεγονότα, όπως η πανδημία και ο συνεχιζόμενος πόλεμος στην Ουκρανία με δραματικές αρνητικές συνέπειες στη ζωή όλων των λαών. Η συνέχιση του μνημονιακού καθεστώτος έχει εντείνει τη φτωχοποίηση και εξαθλίωση μεγάλου μέρους του λαού, το ξεπούλημα όλου σχεδόν του δημόσιου πλούτου της χώρας και το βάθεμα της υποτέλειας με απώλεια της εθνικής ανεξαρτησίας και πιθανούς μελλοντικούς εθνικούς κινδύνους. Ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνω έγινε εμφανής τα τελευταία χρόνια και η αδυναμία του Κράτους να προστατεύσει αποτελεσματικά τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών απέναντι σε φυσικές καταστροφές.

Η ΤΑ υποτάσσεται όλο και βαθύτερα στην κεντρική εξουσία, γίνεται περισσότερο πλέον ετεροδιοίκηση.

Το γενικό πλαίσιο – ασφυκτικό αλήθεια – που καθορίζει τις πολιτικές των δήμων, υπονομεύοντας τα συμφέροντα και τις πραγματικές ανάγκες της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών, συνίσταται κυρίως στην:

Ισχυροποίηση του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας (το «μνημόνιο των δήμων»).

Μεγαλύτερη υποχρηματοδότηση των δήμων με αύξηση της αυθαίρετης παρακράτησης και υπεξαίρεσης θεσμοθετημένων πόρων. Μεγάλη συρρίκνωση του Προγρ Δημ Επενδ.

Αντικατάσταση θεσμοθετημένων κεντρικών πόρων από ιδίους πόρους με ενίσχυση του φοροεισπρακτικού ρόλου των δήμων.

Μετατροπής των δήμων σε εταιρίες μέσω δημιουργίας Α.Ε. χωρίς τον έλεγχο του δημοτικού συμβουλίου.

Ενδυνάμωση του δημαρχοκεντρικού μοντέλου διοίκησης.

Επέκταση των ιδιωτικοποιήσεων – ξεπουλήματος της δημοτικής περιουσίας.

Επέκταση των ελαστικών μορφών απασχόλησης – κατάργηση της ουσίας της εργασίας».

Στη συνέχεια ο αρχηγός της Δημοτικής παράταξης σχολίασε τη στάση των δύο άλλων υποψηφίων

«Ακούσατε άραγε κάποιον από τους άλλους 2 διεκδικητές να πουν κάτι για τα παραπάνω?

Δεν τους ακούσατε, διότι απλά ΔΕΝ είπαν το παραμικρό για το βασικό πλαίσιο της ΤΑ που καθορίζει τις τύχες των δήμων και των δημοτών. Και δεν είπαν διότι σας κρύβουν μια πολύ βασική αλήθεια: ότι αποδέχονται, συναινούν, ανέχονται, υιοθετούν, υποτάσσονται στη λογική και στις συνέπειες που υπαγορεύει το παραπάνω ασφυκτικό πλαίσιο.

Άλλωστε ο νυν δήμαρχος έχει ήδη κατά τη θητεία του ξεκινήσει την εφαρμογή πολλών εκ των παραπάνω. Έχει πρωτοστατήσει μάλιστα! Και επαίρεται κιόλας γι’ αυτό!

Αποδέχτηκε την ιδιωτικοποιημένη υπηρεσία καθαριότητας και την παραχώρηση της περιουσίας της στον ΦΟΔΣΑ Α.Ε που παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Σταυρογιάννη.

Ίδρυσε έτσι τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΑΕ, για τη διαχείριση όλων σχεδόν των έργων του δήμου, με συμμετοχή του δήμου στο μετοχικό κεφάλαιο, όπου το δημ. Συμβ δεν θα έχει κανέναν έλεγχο.

Η ίδια λογική της ίδρυσης ΑΕ βρίσκεται και στο ζήτημα της ΠΕΛ ΑΕ, για την οποία ο νυν δήμαρχος πανηγυρίζει. Ξέχασε όμως να μας πει αν θα πληρώσουν οι δημότες τα χρέη της (όταν γίνει η εκκαθάριση του ΝΠΔΔ που θα καταργηθεί) μέσα από ενδεχόμενη αύξηση των δημοτικών φόρων!

Δυο μόνο λόγια ακόμη για να τελειώνουμε με τα εικονικά προγράμματα και τις γενικόλογες διακηρύξεις των άλλων υποψηφίων δημάρχων, που καταρτίζονται πριν από τις εκλογές και ξεχνιούνται από τους ίδιους την άλλη μέρα των εκλογών. Η πλειοψηφία των δημοτών δεν τους πιστεύει πλέον. Δεν πιστεύει στις απατηλές υποσχέσεις τους.

Ο κ. Καραϊσκος το 2019 είχε εξαγγείλει την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών για την ενίσχυση του τουρισμού, αλλά και για γεωθερμία, την τουριστική αξιοποίηση των ιστορικών χώρων με «brand name», όπως είχε είπε, την επιμονή του (δήθεν) στην ίδρυση του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας. Τι έκανε στην πράξη? Με μια βόλτα στο ιστορικό τρίγωνο θα διαπιστώσετε ότι τίποτε απολύτως δεν έχει γίνει! Πρόσβαση στον ανδριάντα του Αθ. Διάκου στην εθνική οδό δεν υπάρχει, η ανάπλαση της ιστορικής γέφυρας της Αλαμάνας έμεινε στις μακέτες, ενώ το μουσείο Εθνικής Αντίστασης παραμένει κρυμμένο από τα μάτια του επισκέπτη στο πίσω μέρος του Δημαρχείου. Και εξακολουθεί να μιλάει φυσικά ακόμη και σήμερα για μακρόπνοα πλάνα και όραμα…

Ο δε κ. Παπαϊωάννου 15 μέρες πριν τις εκλογές, ΔΕΝ έχει καταθέσει στους δημότες ούτε μια γραμμή προγράμματος. Μιλάει γενικόλογα και αφηρημένα για ανάπτυξη επικαλούμενος ΜΟΝΟ τη συμβολή του στην άνοδο και παραμονή της ομάδας της Λαμίας στη Super League και την πρόθεσή του να διαθέσει τις μπουλντόζες του για έργα του δήμου!

Αλήθεια, κ. Παπαϊωάννου, με ποιους ακριβώς σκέφτεστε να κάνετε την περιβόητη ανάπτυξη?

Με τους ανθρώπους που κάθονται στις καρέκλες της δημ. Αρχής επί πολλά χρόνια, πολλούς απ’ τους οποίους έχουν απορρίψει για το έργο τους οι δημότες σε προηγούμενες εκλογές?

Ίσως, βέβαια, τελικά του φτιάξουν οι σύμβουλοί του κάποιο πρόγραμμα την τελευταία στιγμή. Η απαξίωση των δημοτών όμως από μέρους του με την απουσία προγράμματος προδίδει τις πραγματικές του προθέσεις. Τη χρησιμοποίηση της δημοτικής εξουσίας για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των εταιριών του. Προκαλεί τέλος στους δημότες έντονο προβληματισμό έως και ανησυχία ο από μέρους του αλαζονικός τρόπος συμπεριφοράς και η απαξίωση των κανόνων δημοκρατικού διαλόγου με την εισαγωγή συμπεριφορών πεζοδρομίου στην πολιτική σκηνή του δήμου μας.

Δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΑΜΑ!… Κοινό τους όραμα είναι η αναπαραγωγή του ίδιου αποτυχημένου μοντέλου διοίκησης του δήμου που βασίζεται στην υποταγή στην κεντρική εξουσία, στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, στο ξεπούλημα της δημοτικής περιουσίας, στις πελατειακές σχέσεις, στην αδιαφάνεια και έλλειψη δημοκρατίας, μοντέλο που οδήγησε στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών και την πόλη μας στην απαξίωση και υποβάθμιση του ρόλου της που όλοι βιώνουμε».

Και έρχονται τα εύλογα και κρίσιμα ερωτήματα των δημοτών:

ποιο είναι το δικό σας όραμα?

Ποιο είναι το πρόγραμμα της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία?

Και γιατί ΕΣΕΙΣ μπορείτε να καταφέρετε να το βάλετε μπροστά και να το κάνετε πράξη?

«Θα ξεκινήσω από το τελευταίο. Η απάντηση βρίσκεται στην ταυτότητά μας. Πηγάζει από το ποιοι είμαστε, ποια είναι η Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία.

Η Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία ιδρύθηκε το Δεκέμβρη του 2005. Είναι μια πραγματική και ζωντανή δημοτική κίνηση, ανεξάρτητη στην πράξη από κομματικά και επιχειρηματικά συμφέροντα. Δεν είναι απλά ένας εκλογικός συνδυασμός που την επομένη των εκλογών σταματά να υπάρχει, να σκέφτεται, να δρα. Μέσα απ’ όλη τη μέχρι τώρα πορεία μας αναδειχτήκαμε στη συνείδηση των δημοτών ως η κύρια αντιπολιτευτική δύναμη στις εκάστοτε δημοτικές αρχές με πλήθος προγραμματικών και κινηματικών παρεμβάσεων για τα μεγάλα και μικρά προβλήματα των πολιτών.  Σήμερα, σ αυτή την εκλογική μάχη στοχεύουμε και φιλοδοξούμε να πάμε ψηλότερα, να διεκδικήσουμε την ίδια τη δημοτική αρχή!

Όμως με τους δημότες συμμέτοχους και ενεργούς, όχι αμέτοχους στη γωνία. Δε θεωρούμε το Δήμο τσιφλίκι μας. Δε θα βρει κανείς ανάμεσά μας πολιτικάντηδες που διαφωνούν με τον συνδυασμό τους και μεταγράφονται σε έναν άλλο, χωρίς να αναλαμβάνουν τη δική τους ευθύνη για την αποτυχία. 

Δε θέλουμε να καθίσουμε στην καρέκλα του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων για να αναπαράγουμε το πελατειακό σύστημα εξουσίας με κύριο στόχο (αυτοσκοπό θα λεγα) να ξαναεκλεγούμε την επόμενη 5ετία. Άλλωστε στην πράξη το δείξαμε, όταν χρειάστηκε, ότι δε μας ταιριάζει η καρέκλα της εξουσίας, όταν βάλλει ενάντια στα συμφέροντα του λαού!

Επιδιώκουμε την ενεργή συμμετοχή των δημοτών, τη διαφάνεια, τη συλλογικότητα, την αλληλεγγύη και τη δημοκρατία σε όλες τις διαδικασίες του δήμου, σε κάθε γωνιά του.

Ρωτάνε εύλογα πολλοί: μα και άλλες δημοτικές κινήσεις και εκλογικοί συνδυασμοί βαφτίζονται ενίοτε ανεξάρτητοι, υπερκομματικοί ή πολυσυλλεκτικοί. Ποια λοιπόν η διαφορά σας;

Τους απαντάμε: η Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία δε δημιουργήθηκε από τη συμφωνία κάποιων κομμάτων, ούτε ο συνδυασμός μας πήρε το χρίσμα από κάποιο κόμμα. Στις πρώτες θέσεις εδώ μέσα αυτή την ώρα δεν κάθονται βουλευτές, κομματικοί παράγοντες, πρώην και νυν υπουργοί. Κάθονται οι υποψήφιοί μας και εκπρόσωποι συλλόγων και μαζικών φορέων του δήμου μας. Δεν ελεγχόμαστε και δεν απολογούμαστε σε κομματικούς μηχανισμούς, ούτε τα αποτελέσματά μας θα καταγραφούν υπέρ του τάδε ή του δείνα κόμματος. Εξαρτιόμαστε μόνο από το λαό, τους πολίτες της Λαμίας και σε αυτούς απευθυνόμαστε για να εμπνεύσουμε και να εμπνευστούμε.

Στην 17χρονη πορεία μας, μέσα κι έξω από το Δημ. Συμβούλιο:

Πρωτοστατήσαμε στους αγώνες για το περιβάλλον, την υπεράσπιση των δημόσιων ελεύθερων χώρων, στον αγώνα για την κατάργηση των διοδίων, στον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς, κατά των διακοπών ρεύματος και νερού, ενάντια στην καταστροφή των βουνών μας από την τοποθέτηση ανεμογεννητριών.

Αναδείξαμε την ανάγκη κατασκευής περιφερειακών δρόμων, δημιουργίας μητροπολιτικού πάρκου, εκσυγχρονισμού των παιδικών χαρών και δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, ανάπλασης της Δημοτικής Αγοράς, του Ξηριά, του Ισαδακίου.

Προβάλλαμε επίμονα και συστηματικά τις θέσεις μας για μια ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων με έμφαση στην ευρεία  ανακύκλωση στην πηγή και το δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών καθαριότητας.

Αντιταχθήκαμε στη λογική του Δήμου-μάνατζερ, στις ΣΔΙΤ, στο ξεπούλημα της δημοτικής περιουσίας, των ιαματικών πηγών των ιστορικών χώρων, στην ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας, στο κλείσιμο σχολών και τη μετατροπή του Πανεπιστημίου Στερεάς σε Θεσσαλίας, στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου και της ΠΦΥ και τη διάλυση του ΕΣΥ.

Διεκδικήσαμε και διεκδικούμε τη μόνιμη μεταστέγαση του ειδικού επαγγελματικού εργαστηρίου στην πόλη. Καλύτερη λειτουργία και επέκταση των κοινωνικών δομών του δήμου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Υπερασπιστήκαμε & υπερασπιζόμαστε

Τη συλλογική ιστορική μνήμη με την επιμονή μας στην ίδρυση Μουσείου Εθνικής αντίστασης και στην καθιέρωση εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης.

Τα δικαιώματα των ΑμΕΑ, των ΡΟΜΑ, των μεταναστών και προσφύγων μέσα από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης.

Τους αγώνες μαζικών φορέων-κινημάτων (αγροτών, απολυμένων εργαζόμενων στην καθαριότητα, εργαζομένων στην υγεία και παιδεία). Τους αγώνες των πλημμυροπαθών του δήμου μας για την κατασκευή επαρκών και αξιόπιστων αντιπλημμυρικών έργων.

Τα αιτήματα συλλογικοτήτων (ΑμΕΑ, φιλοζωϊκός, πολιτιστικοί, αθλητικοί) και απλών δημοτών.

Τη δημόσια Υγεία, τον εκσυγχρονισμό του Νοσοκομείου, τη δημιουργία σταθερών δημοτικών δομών Πρόνοιας (Βοήθεια στο Σπίτι, βρεφονηπιακοί σταθμοί, ΚΔΑΠ, ΚΑΠΗ, Κέντρο Νεότητας) με κεντρική χρηματοδότηση.

Την ερασιτεχνική πολιτιστική δημιουργία, κληρονομιά, την παιδεία, τον μαζικό αθλητισμό».

Το όραμά μας για το δήμο Λαμιέων ως δημοτική Αρχή – Βασικοί προγραμματικοί στόχοι

Μια δημοτική αρχή που θα θωρακίσει με τα απαραίτητα έργα υποδομής τη ζωή, την υγεία και την περιουσία των δημοτών απέναντι σε φυσικές καταστροφές.

Μια δημοτική αρχή που δε θα υποτάσσεται στον κομματισμό, στα επιχειρηματικά συμφέροντα, στην κεντρική εξουσία, αλλά θα διεκδικεί μαζί με τους δημότες την ανεξαρτησία της ΤΑ.

Που θα θέτει σε υψηλή προτεραιότητα και θα υπερασπίζεται στην πράξη τα βασικά, θεμελιώδη  συμφέροντα των δημοτών, τις βασικές ανάγκες τους, την αξιοπρέπειά τους. Κανένας δημότης μας χωρίς στέγη, φαγητό, ρεύμα, νερό.

Που θα θέτει σε υψηλή προτεραιότητα τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών και της πόλης. Που θα αναβαθμίσει ριζικά την εμφάνιση της πόλης και την ποιότητα ζωής σε αυτήν

Που θα απλώσει και θα βαθύνει τη δημοκρατία, τη διαφάνεια, τη συλλογικότητα, τη συμμετοχικότητα σε κάθε γωνιά και διαδικασία του δήμου.

Που θα υπερασπιστεί στην πράξη την περιουσία και φυσικό πλούτο του δήμου προς όφελος της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτών.

Που θα προωθήσει αποτελεσματικά τα μεγάλα ζητήματα και συγκριτικά πλεονεκτήματα του δήμου (Πανεπιστήμιο Στερεάς, ιαματικές πηγές, φυσικός πλούτος, κ.ά.) που συνδέονται με την τόνωση της τοπικής αγοράς, με αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας, με την ανάπτυξη, ώστε να παραμείνουν και να προκόψουν οι νέοι στον τόπο μας.

Που θα αναδείξει την ιστορικότητα του δήμου μας και θα αξιοποιήσει δημιουργικά την παγκοσμιότητα της ιστορικής θέσης και σημασίας της Λαμίας. Ο δήμος συνδέεται με σημαντικούς μύθους μας, όπως του Ηρακλή. Στο δήμο μας βρίσκονται 3 σταθμοί της ιστορίας μας. Θερμοπύλες, Αλαμάνα, Γοργοπόταμος! Δεν είναι απλά εμπορικά σήματα (brand names). Είναι τόποι αυτοθυσίας, που οι πρόγονοί μας έχυσαν το αίμα τους, έδωσαν την ίδια τους τη ζωή, παλεύοντας κατακτητές πολύ ισχυρότερους, αυτοκρατορίες της εποχής, τολμώντας το αδύνατο, το ανέφικτο: την απελευθέρωση του τόπου μας και του λαού μας. Και τα κατάφεραν! Το παράδειγμά τους να το βάλουμε μέσα μας καλά και σήμερα για να κερδίσουμε τις νέες άνισες μάχες για τον τόπο μας, για τη χώρα μας!»

Καλώ όλους τους δημότες του Δήμου Λαμιέων να δώσουν με την ψήφο τους στις 8 Οκτώβρη την ευκαιρία στην Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία να αλλάξει ΜΑΖΙ με τους δημότες τις τύχες αυτής της πόλης, τις τύχες όλων των δημοτών!»

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού, από τον κ. Κυριακάκη που αρχικά υπογράμμισε:

«Οι υποψήφιοί/ες μας δεν είναι επώνυμοι παράγοντες της πολιτικής, δεν είναι πολιτικάντηδες που σκοπό έχουν να χτίσουν πολιτικές καριέρες. Δεν έβαλαν την υποψηφιότητά τους προτεινόμενοι από κάποιο κομματικό μηχανισμό για να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο. Είναι απλοί άνθρωποι με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς για το δήμο μας που συνεισφέρουν στην κοινή δύσκολη μα όμορφη προσπάθεια με ελεύθερη συνείδηση. Θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ ιδιαίτερα στους νέους και στις νέες του συνδυασμού μας. Είναι παιδιά που είτε ζουν στο δήμο μας και παλεύουν με τη δουλειά τους να φτιάξουν το μέλλον τους είτε ζουν σε άλλες πόλεις, αλλά επιθυμούν να επιστρέψουν και να προσφέρουν στον τόπο τους. Σ’ έναν τόπο όμως που δε θα τους διώχνει, που θα είναι ελκυστικός και θα προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη και προκοπή.

Οι υποψήφιοί/ες μας αντιπροσωπεύουν όλες σχεδόν τις ηλικιακές ομάδες, επαγγελματικές ασχολίες και περιοχές του Δήμου μας».

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ 

1.ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

2.ΑΝΑΓΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝA(ΜΑΡΙΑΝΝΑ) (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

  1. 3. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΑΓΡΟΤΗΣ
  2. 4. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

5.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΙΟΥΤΑ  ΜΑΡΙΑ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

6.ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

7.ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΕΜΠΟΡΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

8.ΒΑΡΣΟΣ ΧΡΟΝΗΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ)   ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

9.ΓΚΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

10.ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΔΟΝΑΤΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

11.ΓΟΝΗ ΚΑΛΛΙΤΣΑ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

12.ΓΟΥΒΑΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ)    ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

13.ΔΑΝΙΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ)            ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

14.ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΛΑΜΙΕΩΝ)      ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

15.ΖΟΥΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ)  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

16.ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  (ΛΑΜΙΕΩΝ)   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΣΕ

17.ΚΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΛΑΜΙΕΩΝ)          ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

18.ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ(ΛΑΜΙΕΩΝ) ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

19.ΚΑΝΤΑ  ΚΟΤΣΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΑΜΙΕΩΝ)  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

20.ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ)  ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ISTORIMA ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

21.ΚΟΚΚΟΤΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ(ΒΑΛΙΑ) (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

22.ΚΟΛΙΟΦΟΥΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΠΑΥΛΙΑΝΗΣ) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΒΙΟΛΟΓΟΣ

23.ΚΟΣΜΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ)        ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ

24.ΚΟΥΤΡΗ ΑΝΝΑ (ΛΑΜΙΕΩΝ)       ΑΝΕΡΓΗ

25.ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ) NOΣHΛEYTHΣ

26.ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ) (ΥΠΑΤΗΣ) ΣΥΝΤ/ΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

27.ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΙΟΥΛΗ) (ΛΑΜΙΕΩΝ)  ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

28.ΚΩΤΣΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΣΥΝΤ/ΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

29.ΛΙΑΝΟΥ ΑΘΗΝΑ  (ΛΑΜΙΕΩΝ)   ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

30.ΜΑΛΛΙΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΛΑΜΙΕΩΝ)      ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

31.ΜΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ)           ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

32.ΜΑΝΤΗ ΑΘΗΝΑ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΔ.Ε

33.ΜΙΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ)    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

34.ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΛΑΜΙΕΩΝ)  ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

35.ΜΠΕΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ)        ΦΟΙΤΗΤΗΣ

36.ΜΩΡΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ)      ΑΝΕΡΓΟΣ

37.ΝΤΟΥΣΙΚΟΥ ΣΜΑΡΩ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

38.ΠΕΡΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ)           ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

39.ΡΑΜΜΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

40.ΡΑΠΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΥΠΑΤΗΣ)         ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

41.ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΜΙΧΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

42.ΣΙΛΕΒΙΣΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ (ΛΑΜΙΕΩΝ)   ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

43.ΤΕΡΤΙΓΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (ΛΕΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ) ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ

44.ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Γ.Ν.Λ

45.ΤΣΕΡΕΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ)        ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

46.ΤΣΙΑΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΑΣ Ε.Α

47.ΤΣΙΑΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ) ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

48.ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

49.ΤΣΙΛΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

50.ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

51.ΤΣΟΥΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

52.ΤΣΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΔHM. YΠAΛΛHΛOΣ – Γ.Ν.Λ

53.ΦΟΥΝΤΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΠΑΡΗΣ)  (ΛΑΜΙΕΩΝ)         ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

54.ΦΥΣΟΛΟΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

55.ΧΟΝΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΛΑΜΙΕΩΝ) ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ΛΙΜΟΓΑΡΔΙΟΥ)

1.ΖΑΒΛΑΓΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΔHMOΣIOΣ YΠAΛΛHΛOΣ-ΧΗΜΙΚΟΣ

2.ΖΗΣΙΜΟΣ ΑΔΑΜ   ΑΓΡΟΤΗΣ

3.ΤΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   ΛΟΓΙΣΤΗΣ

ΑΝΘΗΛΗΣ

1.ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ ΘΩΜΑΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ

2.ΝΤΟΥΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

3.ΤΣΑΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ

ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ(ΑΛΕΠΟΣΠΙΤΩΝ)

1.ΚΥΡΙΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ        ΑΝΕΡΓΗ

2.ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ

3.ΤΣΙΑΜΗ ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ

ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ

1.ΜΑΚΡΗ ΣΟΦΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

2.ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΕ

3.ΝΙΚΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΚΟΜΜΑΤΟΣ

1.ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ     ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

2.ΜΑΡΓΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ   ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

3.ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΑΝΕΡΓΟΣ

ΛΑΜΙΕΩΝ

1.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΦΥΣΙΚΟΣ

2.ΒΕΡΓΙΟΓΛΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

3.ΚΑΚΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΣ

4.ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΟΥΛΑ) ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ

5.ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

6.ΜΑΜΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ

7.ΜΠΛΕΤΣΑ ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ ΒΙΟΛΟΓΟΣ

8.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

9.ΡΙΖΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

10.ΣΑΜΑΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ (ΡΟΥΛΑ) ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠ/ΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

11.ΦΟΥΡΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ      ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

12.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ

1.ΒΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

2.ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

3.ΤΕΡΤΙΓΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  ΦΟΙΤΗΤΗΣ

ΛΟΥΤΡΩΝ ΥΠΑΤΗΣ

1.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ(ΕΦΗ) ΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑ

2.ΡΟΥΣΟΜΑΝΗ ΟΛΓΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

3.ΤΖΕΛΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ  ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΛΥΓΑΡΙΑΣ

1.ΛΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ         ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

2.ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

3.ΡΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΜΕΞΙΑΤΩΝ

1.ΜΠΑΡΜΠΕΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ           ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

2.ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ

3.ΠΑΡΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ

1.ΝΑΚΟΥ ΞΑΝΘΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

2.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ            ΑΓΡΟΤΗΣ

3.ΦΥΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΡΟΔΙΤΣΗΣ

1.ΓΚΕΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΙΕΚ

2.ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ

3.ΚΟΛΟΒΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ

4.ΚΟΛΟΒΟΥ ΚΟΚΚΟΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ)  ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

5.ΝΩΛΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

ΡΟΔΩΝΙΑΣ

1.ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΑΥΡΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ        ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

2.ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ         ΟΙΚΙΑΚΑ

3.ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ YΠAΛΛHΛOΣ ΔHΠEΘE

ΣΤΑΥΡΟΥ

1.ΖΑΡΠΑ ΘΩΜΑΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

2.ΖΟΥΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

3.ΝΤΟΥΣΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ      ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΕ

4.ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

5.ΤΣΙΑΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ         ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΣΤΙΡΦΑΚΑΣ

1.ΜΠΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛ.ΑΣ Ε.Α

2.ΣΥΛΙΑΦΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ

3.ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΥΠΑΤΗΣ

1.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΑΣ   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

2.ΞΗΡΟΤΥΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ

3.ΤΣΙΛΙΚΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ          ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΦΡΑΝΤΖΗ

1.ΡΟΥΝΤΟΣ ΛΥΜΠΕΡΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

2.ΤΡΑΓΟΥΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ

3.ΤΣΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ            ΜΟΥΣΙΚΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

ΑΜΟΥΡΙΟΥ

1.ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΣΕ

ΑΡΓΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

1.ΚΑΡΑΤΣΑΛΗ ΕΥΑΝΘΟΥΛΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

1.ΞΕΦΛΟΥΔΑ ΕΛΕΝΗ ΑΝΕΡΓΗ

ΔΙΒΡΗΣ

1.ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΕΗ

ΔΥΟ ΒΟΥΝΩΝ

1.ΖΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΙΚΗ) ΕΜΠΟΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΟΥ

1.ΜΕΓΑΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ

ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

1.ΝΕΟΧΩΡΙΤΗ ΕΛΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΚΑΣΤΑΝΕΑΣ

1.ΦΟΥΡΛΑ ΝΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ

ΚΟΥΜΑΡΙΤΣΙΟΥ

1.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΛΥΧΝΟΥ

1.ΤΕΛΟΥΔΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΖΩΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ ΥΠΑΤΗΣ

1.ΦΥΣΟΛΟΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ

ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΑΣ

1.ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ

ΣΥΚΑ ΥΠΑΤΗΣ

1.ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκύκλιος για την ορκωμοσία των νέων Δημοτικών αρχών

efthia

Ζεκεντές ή Λιόλιος – Συκιώτης ή Κυρμανίδης

efthia

Στις κάλπες σήμερα 84 δήμοι και 6 περιφέρειες

efthia
Φόρτωση....