Φθιώτιδα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Lamia Street Food Festival

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1o τριήμερο Lamia Street Food Festival στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Μια «έκθεση γευσιγνωσίας» που ξεπέρασε κάθε προσδοκία συμμετοχών και αγκάλιασαν οι επαγγελματίες της εστίασης αλλά και σχεδόν 6.000 χιλιάδες πολίτες της ευρύτερης περιοχής, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας με τη διοργάνωση του 1ου τριήμερου Lamia Street Food Festival. Ένα γαστρονομικό γεγονός που «συγκέντρωσε» την εμπειρία και την έμπνευση των δημιουργών με κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές, ένα σημείο αναφοράς σε ένα «μωσαϊκό» γεύσεων που έδωσε νέα πνοή στον κόσμο της απόλαυσης και της αναπτυξιακής προοπτικής που ανοίγεται μέσα από τον διατροφικό κλάδο.

 Μια διοργάνωση με τη συμμετοχή του Φορέα «ΠΕΛ Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ», του Δήμου Λαμιέων, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, σε μια απέραντη – υπαίθρια κουζίνα με γεύσεις από όλο τον κόσμο, σε ένα γευστικότατο υπαίθριο τραπέζι που «στρώθηκε» στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας που ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής και διήρκησε μέχρι και το βράδυ της Κυριακής.

Στο δυναμικό γεγονός το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του Φορέα «ΠΕΛ Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ» Λεωνίδας Κωστόπουλος και μέλη της Διοίκησης, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, αντιδήμαρχοι, λοιποί αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων και φορέων καθώς και από τον κλάδο της εστίασης.

Στην επιτυχημένη διοργάνωση οι επισκέπτες δοκίμασαν και απόλαυσαν γεύσεις από διαφορετικές κουζίνες του πλανήτη σε ένα γαστρονομικό Εvent που συνοδεύτηκε από ποτό και ωραία διάθεση στην Πανελλήνια Έκθεση που πλέον μπαίνει για τα καλά στον «χάρτη» της «παραγωγικής» διαδικασίας με σημαντικές εκδηλώσεις, όπως η διεξαγωγή του 1ου τριήμερου Lamia Street Food Festival.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Επίσκεψη Πανουργιά Παπαϊωάννου στα έργα αποχέτευσης Μεξιατών και Βαρδατών

efthia

Εκδήλωση σήμερα στη Λαμία για τα 100 χρόνια του ΤΕΕ

efthia

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 4η ανθοκομική έκθεση Σπερχειάδας

efthia
Φόρτωση....