Επιστημη

Την Τετάρτη στη Λαμία (ΠΕΛ) το TEE Roadshow

Με την ευκαιρία του επετειακού εορτασμού για τα 100 χρόνια ΤΕΕ, υλοποιείται μια πολυποίκιλη δράση ενημέρωσης του κοινού για την προσφορά του Τεχνικού Επιμελητηρίου, φέρνοντας πιο κοντά το ΤΕΕ, τα Περιφερειακά Τμήματά του και τις Νομαρχιακές Επιτροπές στο ευρύ κοινό με το ΤΕΕ Roadshow.

Το ΤΕΕ γιορτάζει φέτος έναν αιώνα ιστορίας και με έναυσμα τη μεγάλη αυτή επέτειο, ετοιμάστηκε, ως κύρια δράση της ενημερωτικής αυτής καμπάνιας, μια εντυπωσιακή κινητή εκδήλωση, το ΤΕΕ Roadshow, που θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα, φέρνοντας το ΤΕΕ πιο κοντά στο ευρύ κοινό αλλά και στα μέλη του ανά την Ελλάδα.

 Το ΤΕΕ Roadshow είναι μια άρτια οργανωμένη κινητή πλατφόρμα για τη διεξαγωγή των εορταστικών δράσεων που θα επισκεφτεί πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Η περιοδεία ξεκινά στις 4 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 19 Μαΐου στην Αθήνα.

Στη Λαμία θα βρίσκεται την Τετάρτη 13 Μαρτίου στον εσωτερικό χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (Π.Ε.Λ.) από 10:00 έως 15:00.

Σε κάθε σταθμό του ΤΕΕ Roadshow, μέσα από διαδραστικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και άλλες εκπλήξεις, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την πλούσια ιστορία του ΤΕΕ αλλά και το σημαντικό έργο που προσφέρει στον τόπο.

Το ΤΕΕ Roadshow διοργανώνεται σε κεντρικό επίπεδο από το ΤΕΕ σε μια ενέργεια αφιερωμένη και στο πολύτιμο έργο των διπλωματούχων μηχανικών του τόπου.

Σχετικές αναρτήσεις

Τον Ιούλη το 3ο θερινό σχολείο «ΔΙ.ΑΣ.» σε Υπάτη, Σκάρφεια

efthia

Γ.Στασινός: Στόχος να ολοκληρωθεί ο A/θμιος Προσεισμικός Έλεγχος μέσα στο 2024

efthia

18 αλήθειες και ψέματα για τα κίνητρα του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού

efthia
Φόρτωση....