Περιφέρεια

Φ. Σπανός: 23 εκ. για έργα στη Θεσσαλιώτιδα Δομοκού και στη βορ. Εύβοια

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, παραχώρησε χθες συνέντευξη Τύπου με σκοπό τον απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το πρώτο δίμηνο του 2024.

Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός γνωστοποίησε τη συστηματική συνεργασία που είχε το τελευταίο δίμηνο η Περιφερειακή Αρχή με τον αρμόδιο Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο, τον οποίο ευχαρίστησε διότι:

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση έργων αποκατάστασης στις περιοχές της Θεσσαλιώτιδας Δομοκού και της βόρειας Εύβοιας, συνολικού ύψους 23.000.000 ευρώ. Μέρος αυτών, συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ, ξεκίνησε την προηγούμενη περίοδο να υλοποιείται.

Επιλύθηκαν ζητήματα αποζημιώσεων πληγέντων από φυσικές καταστροφές, με στόχο τη μέγιστη δυνατή κάλυψη των αιτημάτων. Ήδη επανεκκινήθηκε και προχωρά η καταβολή αποζημιώσεων.

Ακολούθως, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός  προχώρησε στον απολογισμό πεπραγμένων, απάντησε στις ερωτήσεις δημοσιογράφων και επεσήμανε ότι θα επαναλαμβάνεται τακτικά αυτή η διαδικασία απολογισμού και επικοινωνίας με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ.

***  Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ΧΥΤΒΕΑ Τανάγρας και η στάση της Περιφερειακής Αρχής

efthia

Τι αποφασίστηκε σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς

efthia

Θα ξεπεράσει τα 3 δισ. η αποκατάσταση των ζημιών στη Θεσσαλία

efthia
Φόρτωση....