Αυτοδιοικητικές εκλογες 2023

Επίθεση της «Περήφανης Πόλης» στον Πανουργιά Παπαϊωάννου

Από τον Συνδυασμό «Περήφανη Πόλη» του νυν δημάρχου Θύμιου Καραίσκου, μετά τη δήλωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου, για τα χθεσινά γεγονότα, εκδόθηκε νέα ανακοίνωση από τη Δημοτική παράταξη, η οποία δυναμιτίζει ακόμη πιο πολύ το κλίμα μεταξύ των δύο διεκδικητών του Δήμου Λαμιέων.

Στην ανακοίνωση τονίζονται τα ακόλουθα:

«Μετά από το θόρυβο που δημιουργήθηκε στα εθνικά ΜΜΕ, οι σύμβουλοι του κ. Παπαϊωάννου κατάφεραν να τον πείσουν να βγάλει μια ανακοίνωση καταδίκης της χθεσινής επίθεσης.

Και αυτή ακόμη την έβγαλε με μισόλογα και αφήνοντας υπονοούμενα, παρά το γεγονός πως αφορά ένα περιστατικό που καταγράφεται στα πλέον μελανά της ιστορίας του τόπου.  

Γνωστή η τακτική του. Αυτή η τακτική πυροδοτεί «κλίμα», και αυτή η τακτική θεωρεί ότι  δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να γίνει η πόλη «μια εργολαβία».

Όπως επίσης γνωστή και η αντίληψή του για το δημόσιο διάλογο. Ή συμφωνείς μαζί του ή σηκώνεται και φεύγει, άλλες λύσεις δεν υπάρχουν.

Ο άνθρωπος πού φιλάρεσκα χρησιμοποιεί τον Γκαίμπελς δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον, όταν λίγη ώρα μετά από εκείνο που συνέβη, πέρασε από το συγκεκριμένο σημείο.

Ίσως τον εμπόδισαν να σταματήσει τα δεκάδες αυτοκίνητα και οι δεκάδες άνθρωποι και αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί».

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκύκλιος για την ορκωμοσία των νέων Δημοτικών αρχών

efthia

Ζεκεντές ή Λιόλιος – Συκιώτης ή Κυρμανίδης

efthia

Στις κάλπες σήμερα 84 δήμοι και 6 περιφέρειες

efthia
Φόρτωση....