Ανακοινώσεις

Στην επέτειο του «ΟΧΙ», το «ΝΑΙ» της καταισχύνης από τους κυβερνητικούς λακέδες

Ούτε καν αυτό. Ούτε το δειλό –«ίσων αποστάσεων»- «ισορροπημένο» ψήφισμα του ΟΗΕ δεν στήριξαν οι λακέδες της ΝΔ. Χειροπόδαρα δεμένοι από τον δυτικό ιμπεριαλισμό, κανονικά φερέφωνα των ΗΠΑ, αφοσιωμένοι υπηρέτες αλλότριων συμφερόντων. Έγραψαν μια ακόμη σελίδα ντροπής στο όνομα του ελληνικού λαού.

Η «ισορροπημένη» πολιτική του Μητσοτάκη, είναι στην πραγματικότητα η ολόπλευρη στήριξη της ισραηλινής κατοχής. Είναι η πολιτική που κλείνει πεισματικά τα μάτια στα αναρίθμητα σιωνιστικά εγκλήματα εδώ και 75 χρόνια. Είναι αυτή η πολιτική που υπηρετούν (και υπηρέτησαν και ως κυβερνήσεις) σταθερά τα τελευταία χρόνια και οι λακέδες της σοσιαλδημοκρατίας των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και των άλλων αστικών συμπληρωμάτων.

Ούτε καν αυτό. Το ελάχιστο… το ξεψυχισμένο ψήφισμα του ΟΗΕ για «εκεχειρία» δεν στήριξαν οι κολαούζοι της «δημοκρατίας» του δυτικού ιμπεριαλισμού. Η Ελλάδα βρέθηκε στη λίστα της ντροπής. Συντάχθηκε με αυτούς που στηρίζουν την ανείπωτη σιωνιστική θηριωδία. Βρέθηκε στην πλευρά των λίγων που ζητάνε επί της ουσίας τη συνέχεια της εθνοκάθαρσης στη Γάζα. Με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και τα νησιά Μάρσαλ που ψήφισαν όχι. Και με τις χώρες που «απείχαν», όπως η Ουκρανία και η Μποργκίνα Φάσο… Η Ελλάδα «απείχε». Έτσι έγραψαν την ιστορία οι σύγχρονοι νενέκοι.

Όμως ο ελληνικός λαός, όσο και αν η γκεμπελική προπαγάνδα τους βυσσοδομεί, σε μια κατοχή, γνωρίζει καλά ποιοι είναι οι θύτες και ποιοι τα θύματα. Γνωρίζει καλά ότι στα χώματα της Παλαιστίνης αναμετριέται το δίκιο με το άδικο. Ότι στις θηριώδεις κάνες των όπλων του Ισραήλ βρίσκεται η επιβολή της πιο βάρβαρης κατοχής, των ανείπωτων εγκλημάτων και της γενοκτονίας. Και ότι στις στοές, στις σφεντόνες και τα λιανοντούφεκα των παλαιστινίων, φωλιάζει το δίκιο της αντίστασης, ο αγώνας για τα μεγάλα ιδανικά της ελευθερίας και της εθνικής ανεξαρτησίας.

Ό,τι και να κάνουν οι σύγχρονοι Γκέμπελς της Δύσης, ο βασανισμένος, από την πολιτική της υποτέλειας, της κατοχής και των ξένων επεμβάσεων ελληνικός λαός θα βρίσκει και θα βρίσκεται πάντα με την πλευρά του δίκιου.

Με την πλευρά όσων αγωνίζονται πεισματικά για την ελευθερία τους! Κόντρα στους κάθε λογής ντόπιους λακέδες που υπήρχαν και υπάρχουν διαχρονικά στην ιστορία της εξαρτημένης Ελλάδας.

Θα βρίσκεται πάντα στην πλευρά του «ΟΧΙ», στην πλευρά της αντίστασης!

                                   ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

 

Μ-Λ ΚΚΕ

Σχετικές αναρτήσεις

Εργατική Πρωτομαγιά: Παγκόσμιο σύμβολο εργατικών λαϊκών αγώνων

efthia

Τη Μ. Τετάρτη στην πλατεία Διάκου η συγκέντρωση του ΕΚΠΕΦ για την Πρωτομαγιά

efthia

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα για ανοιχτή ΛΑΡΚΟ

efthia
Φόρτωση....