Εκπαίδευση

«Η ασφαλής χρήση του διαδικτύου» στους μαθητές των Δημ. Σχολείων Λοκρών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε μια σειρά εισηγήσεων από το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του  Δήμου Λοκρών σε 5 Δημοτικά Σχολεία της περιοχής με θέμα την ασφαλή χρήση του διαδικτύου, μετά από αίτηση των σχολείων.

Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και η εξέλιξη του διαδικτύου, ενώ επιφέρει σημαντική βοήθεια, κρύβει και σημαντικούς κινδύνους για τους μικρούς μαθητές που χρησιμοποιούν καθημερινά και για πολλές ώρες το internet. Για αυτό το λόγο κρίνεται απαραίτητη η ενημέρωση των μαθητών του Δήμου μας και η σωστή και οριοθετημένη χρήση του διαδικτύου .

Πραγματοποιήθηκε εισήγηση στο 2ο Δημοτικό σχολείο Μαλεσίνας, στο Δημοτικό Σχολείο Λιβανατών, στο Δημοτικό Σχολείο Τραγάνας, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μαλεσίνας και στο Δημοτικό Σχολείου Μαρτίνου.

Εισηγητές ήταν η Κοινωνική λειτουργός – Συντονίστρια του Κέντρου κοινότητας με παράρτημα Ρομά Γεωργία Καραμίντζιου και η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας Αγγελική Τσιάτα.

Στις συναντήσεις παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας Αθανασία Βλαχομήτρου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Παναγιούλα Καζάνα και η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Άννα Παπαναγιώτου.

Σχετικές αναρτήσεις

Από Δευτέρα οι εγγραφές στους Παιδικούς/Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Λαμιέων

efthia

Ημερίδα Μαθηματικών την Πέμπτη 23 Μάη, στη Λαμία

efthia

Επιμορφωτική Διημερίδα – Βιωματικό Σεμινάριο στο Καρπενήσι

efthia
Φόρτωση....